Kleine beurt in Luttenberg

Bij Vakgarage Mol Luttenberg wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Mol Luttenberg niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Mol Luttenberg voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Luttenberg altijd langs Vakgarage Mol Luttenberg om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Luttenberg? Kom dan langs Wispelweg 38 in Luttenberg (Overijssel). Of neem contact op via mail info@vakgaragemolluttenberg.nl of bel naar 0572-301212.

Contactgegevens

Vakgarage Mol Luttenberg
Wispelweg 38
8105 AB Luttenberg

tel.: 0572-301212
mail: info@vakgaragemolluttenberg.nl