vakgarant_banner_1_1.png

Vakgarage Financiering

Vakgarage werkt samen met Garantlease voor auto. Zo bent u verzekerd van een autofinanciering tegen een vast laag maandbedrag en uitstekende voorwaarden. 

GARANTLEASE

Garantlease wordt gefaciliteerd door Dealer Totaal Concept, een onafhankelijk landelijk werkend financiële dienstverlener. Zij adviseren zowel particulieren als ondernemers op het gebied van financiële dienstverlening. Bij Garantlease staat uw belang voorop, met uw wensen en persoonlijke financiële situatie als uitgangspunt. Dit betekent dat consumenten kunnen rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen.

DE VOORDELEN VAN FINANCIEREN VIA VAKGARAGE

Geld is een middel om dromen te realiseren. Een middel om in uzelf, uw partner of uw gezin te investeren. Garantlease helpt daarbij. Door geld te lenen voor een uitgave die u liever nu doet dan later. Garantlease vindt het belangrijk om u goed te informeren over geld lenen. Zo weet u direct welke lening bij u past. Garantlease informeert u ook over de verplichtingen en risico’s die bij deze leningen horen.

Particiulier leasen?

Bekijk hier wat er mogelijk is als particulier op het gebied van leasen. 

Slottermijn financiering

Met een slottermijn financiering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde van het aan te schaffen opject. Over deze (soms door de dealer gegarandeerde) restwaarde betaal je alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt dan wanneer je de financiering in zijn geheel aflost.

Lees meer

Financial Lease

Financial lease is een financieringsvorm bestemd voor de aanschaf van bedrijfswagens en personenauto's. Een belangrijk verschil ten opzichte van een operational lease is dat je aan het einde van de looptijd eigenaar bent van het gefinancierdeobject.

Lees meer

financial_lease.jpg
operational_lease.jpg

Operational Lease

Je hoeft als klant alléén een maandelijks bedrag te betalen voor het gebruik van de auto. Alle overige kosten, zoals onderhoud, verzekering en motorrijtuigbelasting, komen meestal voor rekening van de leasemaatschappij. 

Lees meer