APK in Luttenberg 

Bij  Vakgarage Mol Luttenberg is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Mol Luttenberg uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Mol Luttenberg geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Luttenberg die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Luttenberg en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Luttenberg? Kom dan langs Wispelweg 38 in Luttenberg (Overijssel). Of neem contact op via mail info@vakgaragemolluttenberg.nl of bel naar 0572-301212.

Contactgegevens

Vakgarage Mol Luttenberg
Wispelweg 38
8105 AB Luttenberg

tel.: 0572-301212
mail: info@vakgaragemolluttenberg.nl